O nama

PharmaMedica je časopis koji pruža informacije o zdravlju, naučno utemeljene i obogaćene iskustvima iz prakse. Naši autori su profesionalaci iz oblasti o kojima pišu: lekari različitih specijalnosti, psiholozi, farmaceuti, tehnolozi…

PharmaMedica je jedini besplatan časopis o zdravlju koji je nastao kao privatna inicijativa i kao takav opstao i dalje se razvija. Iza nas stoji kvalitet a ne moćna infrastruktura. Osnovan je 2009. godine i od početnog tiraža od 10 000 došli smo do 22 000. Čitaoci nas mogu pronaći na više od 300 distributivnih mesta (privatne apoteke) na teritoriji Srbije i Crne Gore.

U želji da kvalitetne informacije o zdravlju učinimo stalno dostupnim pokrenuli smo sajt čija je posećenost na mesečnom nivou veća od 202 000.

Krećući se u susret savremenim načinima komunikacije aktivni smo i na društvenim mrežama, prvenstveno facebook-u gde zajednica naših pratilaca raste iz dana u dan. Danas broji skoro 20 000.

Vremenom PharmaMedica je proširila svoju delatnost tako da pored časopisa i sajta, našim klijentima (farmaceutske kuće) pružamo usluge iz oblasti dizajna reklamnog materijala, ambalaže, izrade marketing strategija, osnivanjem i vođenjem facebook stranica, dizajnom i administriranjem web stranica. Blisko sarađujemo sa Privrednom komorom Srbije sa kojom smo organizovali niz stručnih edukacija i panel diskusija.